Maui Jim er en av verdens ledende leverandører av polariserte briller med og uten styrke.

Maui Jim: Topp UV-beskyttelse fra Hawaii

Er du på jakt etter en stilsikker solbrille med høy fargekvalitet og overlegen UV-beskyttelse? Da bør du si «Aloha!» til Maui Jim.

Tekst: Christina Sunneklep | Foto: Maui Jim

Solbrillelegenden Maui Jim oppsto på Hawaii på 1980-tallet. Omgitt av gylne paradisstrender, fargerike parasoller og solrikt landskap, oppdaget Walter Hester at det fantes få solbriller som ga tilstrekkelig beskyttelse mot Hawaii-solens kraftige stråler. Sammen med den lokale fiskeren Jim Richards – den opprinnelige «Maui Jim» – satset Hester alt på en egen solbrillekolleksjon spesielt utviklet for å håndtere paradisøyas UV-utfordringer. I dag er Maui Jim en av verdens ledende leverandører av polariserte solbriller både med og uten styrke.

Patentert teknologi gir ekstrem beskyttelse

Den egenutviklede, patenterte teknologien til Maui Jim sikrer at øynene dine får optimal UV-beskyttelse hele dagen. Teknologien i glassene, PolarizedPlus2 ®, består av hele ni beskyttelseslag som til sammen fjerner 99,9 % av alt gjenskinn og 100 % av solens skadelige UV-stråler. Da kan du trygt oppholde deg utendørs på solfylte dager – uten å bekymre deg for hvilken effekt det kan ha på øynene dine! PolarizedPlus2 ® er tilgjengelig på alle merkets solbrilleglass.

Kvalitetssolbriller med styrke

Alle solbriller fra Maui Jim er designet og nøye testet ut i den skarpe, krevende Hawaii-solen. I kombinasjon med stilfulle og solide innfatningene, som produseres i Italia og Japan, leverer de høyest mulig kvalitet til ivrige kunder over hele verden.

Maui Jim jobber hardt for å kunne tilby den samme fantastiske synsopplevelsen til de som behøver solbriller med styrke. De har derfor investert i to «state-of-the-art»-laboratorier hvor det produseres enstyrke og progressive glass. Slik er du sikret at solbrillene alltid er spesielt tilpasset dine unike synsbehov. Hos din lokale Interoptik-butikk får du eksperthjelp til å velge din solbrille med styrke fra Maui Jim.

Kun det beste er godt nok for Maui Jims kunder. Merkevaren har derfor investert i to «state-of-the-art»-laboratorier hvor det produseres enstyrke og progressive glasset.

Se verden litt klarere

Hawaii er kjent for sine fargerike, vakre landskap. Dette er selvfølgelig bakt inn i merkets brilleteknologi. Den høye optiske kvaliteten i glassene forbedrer fargene og klarheten på tingene du ser rundt deg – Maui Jim ønsker nemlig at du skal få fullt utbytte av alle de 16, 777, 216 fargenyansene vi omgir oss med.

Det er altså ikke uten grunn at det anerkjente magasinet Forbes i 1999 listet opp Maui Jim-solbrillene som én av hundre produkter som er verdt hver eneste krone!

Foretrekkes av Manchester United

Frister det å se verden rundt deg på akkurat samme måte som verdens største fotballstjerner? Maui Jim er nå offisiell partner med Manchester United, og leverer solbriller, med og uten styrke, til både fotballspillerne og trenerne. Maui Jim har også utviklet den offisielle klubbkolleksjonen – perfekt for deg som vil forbedre kampopplevelsen på Old Trafford!

Aloha Formula 1!

Det er ikke bare verdens største fotballstjerner som sverger til Maui Jim – også Formula 1 har fått øynene opp for kvalitetsbrillene fra Hawaii. Brillemerket har blitt valgt ut av Urakali Haas F1 Team-sjåførene Nikita Mazepin og Mick Schumacher til å brukes i Formel 1-padocken i verdensmesterskapet i 2022. Spenn på deg setebeltet – dette er kvalitetsbriller som bør oppleves!

Hva skiller Maui Jim fra andre merker?

  • Patentert PolarizedPlus2®-teknologi får farger til å fremstå klarere. Teknologien er tilgjengelig for alle solbrilleglass.
  • Perfekt for deg som behøver solbriller med styrke. Hele 95 % av solbrillekolleksjonen kan leveres med enstyrke eller progressive brilleglass.
  • Polariserte glass med antirefleks-belegg sikrer at gjenskinn fjernes
  • UV- og HEV-beskyttelse sikrer at øynene får optimal beskyttelse hele dagen
  • Stort fokus på god kundeservice og bærekraftige produkter med lang holdbarhet. Tilbyr 2-års garanti og raske reparasjoner.

De polariserte solglassene er herdet og behandlet med antirefleks. De har også et eget brillebelegg som er både vann- og fettavvisende. Solbrillene er tilgjengelig med både enstyrke- og progressive solglass.

Publisert 15. desember 2021