Velger du kontaktlinser med høy komfort, slipper du trette øyne og ubehag når dagen er omme.

Flatpakkede linser for miljøets del

Miru 1Day FlatPack er den slankeste kontaktlinsepakningen på markedet og gir hele 80 % mindre avfall enn andre linsepakninger! Emballasjen er dermed perfekt for deg som vil spare miljøet, mens linsene er ypperlige for deg som vil spare tid.

Tekst: Christina Sunneklep | Foto: Miru

Miru 1day FlatPack er et mer bærekraftig og miljøvennlig alternativ til vanlige kontaktlinser. Linsepakningen er nemlig ikke tykkere enn et kredittkort, og sammenlignet med andre linser på markedet skaper de 80 % mindre avfall i løpet av et år! I tillegg sparer selve linsene deg for tid. Dét må vel kalles vinn-vinn?

Sammenlignet med andre linser på markedet gir Miru 1Day FlatPack 80 % mindre avfall i løpet av et år!

Linser som er enklere å ta på

Av og til er det trøblete å ta på kontaktlinser. Du er trøtt, de krøller seg og øynene er irriterte. Linsene fra Miru er derimot pakket slik at de alltid ligger med riktig side opp! Dette bidrar til økt hygiene og mindre irriterte øyne, ettersom smuss og bakterier på fingrene har mindre sannsynlighet for å bli overført via linsene. I tillegg sparer det deg for tid på travle (og trøtte) morgener – du slipper rett og slett å lure på om linsene er «på vrangen».

Nyheten Miru 1Day FlatPack gjør det enkelt å opprettholde en aktiv livsstil. Linsene ligger alltid med riktig side opp – slik at du raskt kan ta de på når du er på farten.

Bærekraftig linsepakning? Ja takk!

Visste du at her i Norge kastes det rundt 260 000 kontaktlinser hver eneste dag? Miru 1day FlatPack er et mer bærekraftig og miljøvennlig alternativ til vanlige kontaktlinser. Selve linsepakningen er ikke tykkere enn et kredittkort! Sammenlignet med andre linser på markedet gir dét hele 80 % mindre avfall i løpet av et år! Folien som linsen ligger i kan sorteres som metall, og selve linsepakningen er laget av resirkulert plast – som selvsagt kan resirkuleres igjen etter bruk!

Hvorfor velge Miru 1Day FlatPack kontaktlinser?

  • Linsene er lagd av poly (HEMA-GMA) som har sterke fuktgivende egenskaper. Du slipper derfor tørre og trette øyne på slutten av en lang dag!
  • Tynne blisterpakninger er lette å oppbevare – i tillegg til at de fører til hele 80 % mindre avfall enn andre linsepakninger!
  • Linsene er tynne og komfortable. Dette gjør at de passer utmerket til alle slags aktiviteter.
  • Linsene ligger alltid med riktig side opp – noe som sparer deg for tid på morgenen og motvirker irriterte øyne.
  • Linsene finnes i styrkene +4 til -10, de er også tilgjengelige som toriske kontaktlinser for kunder med astigmatisme.
Økt skjermtid krever mer av øynene dine. Miru 1Day FlatPack har fuktgivende egenskaper slik at du slipper tørre og trette øyne på slutten av dagen.

«Raske» linser i ultraslank emballasje

Lange dager og økt skjermtid krever mye av øynene dine. Kanskje opplever du at øynene føles både tørre og trøtte når dagen er omme? Miru 1day FlatPack er et «raskt» alternativ til deg som har en travel (miljøbevisst!) hverdag; i tillegg til at linsenes høye komfort og fuktgivende egenskaper bidrar til økt velvære. Den praktiske, ultraslanke emballasjen – med en unik, myk folie som er lett å rive av – sparer plass i vesken eller lommeboken din, i tillegg til å spare deg for tid og miljøet for avfall.

Miru 1Day FlatPack er tynne som et kredittkort! Dette betyr at de skaper 80 % mindre avfall enn andre kontaktlinsepakninger på markedet.

Publisert 3. desember 2020