Kamilla er strålende fornøyd med linsene ACUVUE® OASYS 1-Day.

Et godt valg, også for sensitive øyne

Kamilla har lenge slitt med tørre øye i forbindelse med linsebruk. Da hun byttet til ACUVUE® OASYS 1-Day ble hverdagen straks mye bedre.

Tekst: Jørgen Heisholt Gundersen | Foto: Erik Haslestad | Film: Splæsh

– Jeg har veldig sensitive øyne og har prøvd mange forskjellige linser, uten at det har fungert optimalt. Så testet jeg ut ACUVUE® OASYS 1-Day, og de er jeg veldig fornøyd med, forteller Kamilla Milliane Hansen.

Kamilla fikk anbefalt ACUVUE® OASYS 1-Day hos optiker.

Kamilla bor på Jevnaker og jobber på Billingstad. Hver dag pendler hun til og fra kontoret med bil – og på jobb tilbringer hun store deler av dagen foran dataskjermen. Hun er avhengig av å ha på linsene gjennom hele dagen, derfor er det viktig for henne at linsene er behagelige å bruke, og ikke gjør øynene tørre. –Det fine er at disse linsene har en slags «tåreinspirert» teknologi*. Det gjør at jeg ikke får tørre øyne, selv om jeg har lange dager både foran PC-skjermen og bak rattet, forteller Kamilla.

Med lange dager foran dataen er det viktig at linsene er behagelig å ha på.

Veldig gode fuktegenskaper

Marita Olsen er optiker hos Interoptik i Asker, og får ofte besøk av kunder som ønsker å teste ut linser. Da anbefaler hun gjerne premiumlinsen ACUVUE® OASYS 1-Day.– Som Kamilla påpeker, har denne linsen fuktegenskaper som gjør at tårefilmen blir veldig stabil på linsen. I tillegg har linsen en veldig tynn kant som gjør at du kjenner lite til den når du har den på. Selv når du bruker linsene hele dagen, får du utrolig god komfort med ACUVUE® OASYS 1-Day, forklarer optiker Marita Olsen.

Behagelig å bruke ute på tur

Når Kamilla har fri, er hun glad i å være ute på tur og bruke naturen rundt seg. Før hun begynte med linser, brukte hun briller da hun var ute i skog og mark. Det er hun glad for at hun slipper nå. – Da jeg brukte briller, fikk jeg ofte dugg på brillene utendørs. De var også av og til litt i veien mens jeg var ute og gikk. Så ute på tur er det mye bedre å bruke linser, for de merker jeg ikke noe til, forteller Kamilla.

Kamilla er mye ute i naturen på fritiden.
Kamilla synes det er behagelig å bruke linser når hun er på tur.

Oppfordrer andre til å prøve linser

Å gå over fra briller til linser er for de fleste en liten tilvenningsprosess, men linsene blir fort den naturligste ting i verden å ha på seg. Kamilla skryter også av opplæringen hun fikk da hun skulle begynne med de nye linsene.– Jeg fikk en veldig god forklaring av optikeren min på hvordan jeg skulle bruke linsene, og jeg fikk raskt dreisen på hvordan jeg skulle sette de på – og hvordan jeg skulle ta de ut. Etter å ha prøvd så mange forskjellige linser, var det utrolig deilig å endelig finne de rette for mine øyne, sier Kamilla

Lettere liv med linseavtale

Linser skal være praktisk, fleksibelt og enkelt! Med linseavtale gjennom oss, får du linsene levert hjem til deg. Et linseabonnement gir følgende fordeler:

  • Årlig øyehelseservice inkludert
  • Første måneds bruk uten kostnad
  • Levering rett hjem
  • 20 % rabatt på solbriller og briller
  • Fleksibilitet ved deltidsabonnement, dersom du ikke bruker linser hver dag

*JJV data på fil 2016. HydraLuxe™ Technology Definition.

Publisert 15. desember 2021