Emporio Armani – tidløse briller i moderne innpakning

Den italienske legenden kjennetegnes av innovasjon og eleganse. Ta en sniktitt på vårens lekreste briller fra Emporio Armani!

Tekst: Christina Sunneklep | Foto: Armani

Forbinder du Giorgio Armani med trendy design, glamorøse filmstjerner og moteuken i Milano? Da er du ikke alene - velkommen til en verden fylt med eleganse, luksus og eksklusivitet.

Å skape et av verdens ledende motehus lå ikke alltid i kortene; mannen selv, Giorgio Armani, så for seg en karriere innen medisin. Heldigvis ombestemte han seg, og på sekstitallet fikk han jobb i motehuset Nino Cerruti (Armani, 2016). Talentet hans utmerket seg raskt, og her fikk han videreutviklet både sin kunnskap, interesse og smak innen mote. Resten er – som de så fint sier – historie.

Merkevaren Emporio Armani

I 1982 åpner Giorgio Armani sin første butikk i Milano. Her selges vakre, tidløse antrekk og stilige dresser som får Londons Savile Row til å måpe av misunnelse. Snart følger motehuset opp med klassisk tilbehør som klokker, briller og solbriller.

På åttitallet ser også merkevaren Emporio Armani, den trendy «lillebroren» til Giorgio Armani, dagens lys. Klærne og tilbehøret som selges under Emporio Armani har gjerne en litt snillere pris enn originalen – men de er om mulig enda mer moderne og innovative i stilen! I dag fører Emporio Armani et nærmest forførerisk stort utvalg av briller og solbriller som passer til enhver personlighet og stil. Se vårens nyheter innen briller og solbriller fra Emporio Armani.

De stilige, innovative brilleinnfatningene gir deg en smak av italiensk luksus.

Trendy kvalitetsbriller fra Emporio Armani

Briller fra Emporio Armani er skapt med den samme forkjærligheten for klassisk design og høy kvalitet som motehusets øvrige merker. De stilige, innovative brilleinnfatningene gir deg en smak av italiensk luksus, og den nå verdenskjente logoen er selvsagt godt synlig – som en egen signatur som garanterer for brillens høye kvalitet.

Tre stilretninger – Emporio Armani har noe for alle!

I vårens nye brille- og solbrillekolleksjon tilbyr Emporio Armani et stort utvalg i de tre stilretningene Trend, Modern og Essential Leisure.

Trend
Denne stilen er sterkt farget av sesongens nyheter og motebildet generelt. Perfekt for deg som foretrekker å være avantgarde – og som liker å leke deg med nye stiler, trender og detaljer. Her finner du uventede og spennende fargekombinasjoner som kan fullføre din unike «look».

Modern
Emporio Armani holder alltid en finger på motepulsen. Den moderne, mer klassiske kolleksjonen inneholder friske hint av spreke farger og spennende detaljer – uten at det tar helt overhånd! Briller fra denne kolleksjonen er perfekt for deg som liker å følge motebildet, men som også ønsker å fremheve din egen personlighet.

Essential Leisure
Her finner du briller og solbriller i en klassisk, tidløs stil. Disse passer til enhver anledning – uten å stjele oppmerksomheten. Klassisk og avslappet, uten unødvendige detaljer; her er stilen strippet ned slik at kun det mer tilbakelente uttrykket gjenstår.

Kilde
Armani, G., 2016. Giorgio Armani. Rizzoli Int'L Publ.

Publisert 3. desember 2020