1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL Se klart på alle avstander med progressive kontaktlinser

Opplever du det som forstyrrende at du må sette «nesa i sky» for å se oppskriften klart gjennom lesebrillene. Før du trekker haka inn mot brystet for å se middagsgjestene klart på avstand? Er denne «nikkingen» velkjent, kan progressive linser være noe for deg!

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er enkle å bruke og kan gi større frihet i hverdagen: Opplev godt syn, både nært og på avstand, uten behov for lesebriller! Kontaktlinsen har også UV-blokkering, som bidrar til å beskytte mot skadelig UV-lys*.

Ønsker du å prøve 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL?Bestill time hos din nærmeste Interoptik her.

1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL

Linser hele livet – også etter fylte førti!

Prøv 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinser

Progressive kontaktlinser med et avansert og øyeinspirert design som gjør at du ser klart på alle avstander, uten behov for lesebriller. Enkle å bruke og komfortable hele dagen.

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering for å bidra til å gi beskyttelse mot skadelige UV-stråler til hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE beskyttende UV-absorberende briller eller solbriller fordi de ikke dekker hele øyet og området rundt. Du burde fortsette å bruke UV-absorberende briller som henvist av din optiker.